NL | EN
Contact
Route
beschrijving

Verhuur: Mevrouw Trouw voor locatieverhuur en evenementen

TrouwAmsterdam is een industriële locatie in Amsterdam-Oost. De verschillende ruimtes van TrouwAmsterdam worden voor locatieverhuur en het organiseren van uw eigen evenement aangeboden. Mevrouw Trouw regelt alles voor uw evenement, of het nu gaat om: een diner of borrel, modeshow of presentatie, een netwerkbijeenkomst of een cultureel evenement. Mevrouw Trouw is het onderdeel dat andere bedrijven vaak 'banqueting' of 'zaalverhuur' noemen, maar wij vinden Mevrouw Trouw een veel leukere naam die ons tegelijkertijd stimuleert om creatief en met plezier om te gaan met de beschikbare ruimtes binnen TrouwAmsterdam.

TrouwAmsterdam sluit haar deuren eind 2014. Aanvragen na deze data kunnen daarom niet in behandeling worden genomen.

Catering

Tijdens evenementen verzorgt het keukenteam van TrouwAmsterdam de catering, variërend van diverse snacks bij de borrel, tot een 'walking dinner'. U kunt ook kiezen voor volledig verzorgde arrangementen tot maximaal 1000 personen. TrouwAmsterdam helpt u graag bij de verzorging van de catering van uw evenement.

Contact

Informeer direct naar de diverse mogelijkheden voor verhuur of het organiseren van evenementen. Wij maken een offerte op maat of u kunt een afspraak maken voor een rondleiding. Mevrouw Trouw vertelt u graag alles over de verhuur en de beschikbaarheid van de ruimtes binnen Trouw voor uw eigen evenement. Mail naar Mevrouw Trouw via info@trouwamsterdam.nl of bel Mevrouw Trouw op 020 – 463 77 88.

Informeer direct