NL | EN
Attend
on Facebook
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

FRANSJE - Het is mij bijna gelukt

Geselecteerd voor het Amsterdam Fringe Festival 2012

ma 03 sep

FRANSJE - Het is mij bijna gelukt

vvk € 10 | deur € 11 | performance
deuren open 20.00

'Het is mij bijna gelukt' is een voorstelling over de mythen en scepsis rondom het leven na de dood gespeeld in De Verdieping.

Kunnen wij ons iets voorstellen bij het leven na de dood? Twee mensen worstelen met zichzelf en met elkaar om grip te krijgen op het hiernamaals. genoeg voer voor de geest om de absurditeit en de geestigheid van het leven zelf in te zien. Om je dood te lachen dus.

De Rotterdamse filosoof Eugène Büskens kruipt vooraf in het hoofd van de toeschouwer, met eigen performance, om het onderwerp vanuit een filosofisch perspectief te belichten.

Regie: Fransje Christiaans // Spel: Esther Porcelijn & Jasper Hupkens // Tekst: Fransje, Esther, Jasper // Dramaturgie: Anouk Nuyens // Spreker: Eugène Büskens // Sounddesign & Techniek: Gerben Kokmeijer // Lichtontwerp: Andrea Droes // Trailer: Michiel Cotterink

FRANSJE is een collectief van jonge eigenzinnige makers die theater aan wetenschap koppelen door de keuze van het onderwerp en door het uitnodigen van sprekers. Bij iedere voorstelling vragen zij een spreker uit het academische werkveld om te praten vanuit zijn of haar expertise.

3, 4, en 5 september om 20.30
Op 4 en 5 september kan er vooraf gegeten worden in het restaurant en bieden wij u een speciaal theatermenu aan voor 27,50 pp.
Entree: 10 euro

Voor meer informatie: www.amsterdamfringefestival.nl