NL | EN
Attend
on Facebook
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

C4C Affordable Vintage Fair - XLarge Edition

Vintage en Mode markt XLarge & V.I.P Shoppen

zo 23 sep

C4C Affordable Vintage Fair - XLarge Edition

vvk € 7,50 (VIP) | deur € 5 |
11.00 - 18.00 | deuren open 11.00

C4C Affordable Vintage Fair: XL-edition, zondag 23 september in Trouw. Meer mode, meer stands, meer shop-uren en meer vintage koopjes om te scoren.

De komende editie van C4C Affordable Vintage wordt groter dan ooit! Voor deze XL-editie keert C4C terug naar Trouw, die voor de gelegenheid helemaal wordt omgebouwd tot een shopping-walhalla (2000 m2!). Bezoekers kunnen opnieuw helemaal losgaan en unieke one-of-a-kind items scoren met hoge kortingen. Meer dan 125 standhouders bieden een mix aan van high end fashion en vintage wannahaves. Naast de funky beats van dj Elle-Mar kunnen bezoekers ook genieten van lekkere biologische hapjes en drankjes en er is kinderopvang. Daar wil jij toch ook bij zijn?

VIP shoppen: Voor de lucky few die zich als eerste aanmelden opent Trouw extra vroeg haar deuren. Deze fashion VIP’s kunnen op hun gemak en in alle rust snuffelen bij de aanwezige verkopers en de mooiste items en unieke pareltjes eruit pikken. Die wie weet vind jij wel die vintage Chanel tas, dat leren motorjasje of die Dolce and Gabbana killer heels waar je naar op zoek was!

Meld je gelijk aan, be a VIP en kom exclusief als eerste shoppen. Je hebt wel een kaartje nodig voor deze exclusieve VIP treatment. De online pre-sale voor het VIP shoppen start 4 september.

11.00 -13.00
VIP shoppen (kaartjes online verkrijgbaar)
13.00 - 18.00
5 euro entree