NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Music Kitchen@Trouw

presented by TryTone

do 02 feb

Music Kitchen@Trouw

vvk € 12 | deur € 12 | performance
21.00 - 23.15 | deuren open 20.30

Timeart is een pool van ca. 30 musici en mediakunstenaars uit meer dan 10 verschillende landen, die in steeds verschillende combinaties samenwerken. Zij delen allen dezelfde artistieke doelstelling, namelijk het ontwikkelen van nieuwe artistieke expressiemiddelen door de integratie van akoestische instrumenten, elektronische klankbronnen, sculpturale en cybernetische objecten en elektronisch beeld. De initiatiefnemers van Timeart zijn de Keulse musici en mediakunstenaars Matthias Muche en Sven Hahne.

Voor Music Kitchcen@Trouw is het Timeart Ensemble samengesteld, bestaande uit Europese topmusici en videokunstenaars: de Oostenrijkers Daniel Riegler (trombone) en Leo Riegler (electronica), de Fransen Michel Doneda (sopraansaxofoon) en Joris Rühl (klarinet) en de Duitsers Sven Hahne (elektronica, video) en Matthias Muche (trombone). Het ruimtelijke akoestische ontwerp is gemaakt door Benjamin Maumus.

In dit project werkt TryTone samen met STEIM, het Amsterdamse laboratorium voor elektronische muziekperformance, en De Verdieping – Trouw Amsterdam.

http://www.musickitchen.eu/