NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Workshop hummus maken

met onze chefkok Simo Bouabgha

Workshop hummus maken

11-06-2014 | 10.58

Al vele bezoekers van ons restaurant hebben gevraagd naar het geheim achter onze hummus. Nou zijn wij niet de beroerdste om dit met jullie te delen, dus willen we iedereen de mogelijkheid geven om van onze chefkok Simo Bouabgha persoonlijk te leren hoe je deze zelf kan maken tijdens de Food Bazaar van 19 juni.

Onze kok Simo Bouabgha is afkomstig uit het zuiden van Marokko en vond via Rabat en Barcelona zijn weg naar Amsterdam. Misschien dat hij daarom zo verschrikkelijk goed is in het maken van het typisch Mediterraanse/Midden-Oosterse gerecht dat hummus heet. De juiste combinatie van kruiden, vers citroensap, olijfolie van hoge kwaliteit en gekookte kikkererwten: Simo weet hoe het moet. Daarom staat hij op de Food Bazaar om jouw dit klassieke gerecht te leren.

Wil je graag hummus maken met onze chefkok Simo Bouabgha? Meld je dan vóór maandag 16 juni aan door een mailtje te sturen naar info@trouwamsterdam.nl en vermeld daarin op welke tijd je de workshop wilt volgen. Simo zal in totaal drie workshops geven op de Food Bazaar op drie verschillende tijden, namelijk: 17.00, 19.00 en 21.00. De kosten zijn €10 per persoon. Natuurlijk mag je de zelfgemaakte hummus ook in een bakje mee naar huis nemen. Tot de 19de!