NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Maak je eigen likeur op de Food Bazaar

Maak je eigen likeur op de Food Bazaar

14-06-2014 | 11.21

Bij een Food Bazaar hoort behalve lekker eten natuurlijk ook een heerlijke alcoholische versnapering. Eén van onze favoriete dranken is de Rabarcello van Mister Kitchen gemaakt van rabarber. Wil je ook leren hoe je je eigen likeur kan maken van groente of fruit? Dat kan, want Mister Kitchen geeft op donderdag 19 juni een Cello workshop waar je leert om je eigen drank te maken.

Mister Kitchen, maker van de 'Dutch Spirit' van verse rabarber Rabarcello, zal in een unieke Cello workshop op de Food Bazaar vertellen over zijn avontuur die uiteindelijk leidde tot het maken en verkopen van zijn unieke rabarberdrank. Verder leert hij je tijdens deze workshop hoe je zelf een cello (een homemade likeurtje) kan maken van groente of fruit. Je krijgt dus zelf een flesje van je zelfgemaakte likeur mee naar huis die je daar nog een paar weken op smaak kan laten komen. De workshops kosten €10 per persoon en duren ongeveer 30 á 40 minuten, beginnend op de tijden 18:00, 19:00 en 20:00.

Er vinden tijdens de Food Bazaar dus drie Cello workshops plaats en het aantal deelnemers per workshops is beperkt. Wacht dus niet te lang met inschrijven en stuur een mailtje naar info@trouwamsterdam.nl tvv Cello workshop Mister Kitchen.