NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Win win win!

50 Weapons pakket plus gastenljst

Win win win!

03-01-2014 | 10.43

Op 4 januari komt het Berlijnse label 50 Weapons De Verdieping overnemen met Shed, Benjamin Damage en Phon.o. En wij mogen hiervoor aan één persoon een heel relaxed 50 Weapons pakket weggeven!

Op een regenachtige dag in Manchester in 2004 kwamen de jongens van Modeselektor, genaamd Gernot Bronsert en Sebastian Szaryte, halfdronken met het idee voor een eigen bootleg label waarbij elke bootleg vijftig cent kostte en er maar vijftig releases zouden worden uitgebracht. Bijna tien jaar later staat het 50 Weapons label als een huis en heeft Modeselektor opnieuw een eigen label opgezet waar ze als Modeselektor en samen met Apparat als Moderat op releasen: Monkeytown Records.

Maar wat zijn nou precies de wapens in het arsenaal van 50 Weapons? Een dikke lijst namen waarvan je er ongetwijfeld een hoop kent: Cosmin TRG, Benjamin Damage, Falty DL, Doc Daneeka, Anstam, Phon.o, Dark Sky, Marcel Dettmann, Addison Groove, Humanleft, Shed, A Made Up Sound, Bambounou en last, but certainly not least Thom Yorke's Atoms for Peace. 

Op 4 januari staan de 50 Weapons mannen Shed, Benjamin Damage en Phon.o in De Verdieping. Daarvoor geven we 1x2 gastenlijst plus een 50 Weapons pakket bestaande uit de vinyl EP's Schn33/Go van Phon.o en 4600 van Benjamin Damage, de #50 Weapons RMX 01-09 CD en de Bamboumou pres. best of 50 Weapons CD! 

Wat moet je doen om te winnen? Stuur een e-mail naar win@trouwamsterdam.nl voor zaterdag 4 januari 15:00 met daarin het antwoord op deze vraag: Wat is het alter ego van Shed waarmee hij heel recent een geweldige release uitbracht? De winnaar zal zaterdagmiddag bericht krijgen.