NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Where the Magic Happens

Foto expositie van Ramona Deckers op de Muziek Bazaar

Where the Magic Happens

26-01-2014 | 11.36

Muziek is niet alleen vast te leggen als geluid, maar ook als beeld. Daarom kon een fotografie expositie op de Muziek Bazaar niet ontbreken. Ramona Deckers exposeert haar fotoserie genaamd Where the Magic Happens van onze Trouw residents en artiesten in De Hal tijdens de Muziek Bazaar op 31 januari.

Where the Magic Happens
 is een portretserie waar ze de afgelopen zes maanden in Trouw aan heeft gewerkt. Gedurende deze periode fotografeerde ze bijna al onze residents en meest hechte artiesten in de backstage area. Ieder shot gebeurde vrij snel en was pure improvisatie. Soms werkte ze met een artiest tijdens de plaspauze terwijl de plaat in de bovenzaal doorliep. De interactie met de artiesten beloofde een interessante karakterstudie dat zich goed vertaalt naar het portret. De dynamiek, die is vastgelegd met lange sluitertijden en vrij bewegende individuen, creëren een willekeurige dimensie en laten de foto's als licht schilderijen lijken.

Je vindt Where the Magic Happens op 31 januari tijdens de Muziek Bazaar in De Hal. Deze expositie is mede mogelijk gemaakt door FotoLabKiekie.

www.ramonadeckers.com