NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Ruil jouw CD's, vinyl of instrumenten

De Swap Corner op de Muziek Bazaar

Ruil jouw CD's, vinyl of instrumenten

29-01-2014 | 15.11

Heb je nog een blokfluit die ligt te verstoffen op zolder of oude cassettebandjes die een nieuw huis verdienen? Neem dan al je muzikale troep mee naar onze Swap Corner op de Muziek Bazaar van 31 januari om deze te ruilen met voorwerpen van ons en van anderen!

Iedereen heeft wel van die spullen thuis liggen die je vroeger veel gebruikte, maar nu stof ligt te verzamelen. Denk aan die gigantische stapel oude CD's, vinyl wat niet meer helemaal jouw smaak is, apparatuur die door de jaren heen is verouderd, een MP3-speler die voor jouw geen nut meer heeft of een oud keyboard waar je geen tijd meer voor hebt. Maar, zoals de Engelsen zeggen: "One man's trash is another man's treasure." Daarom hebben we de Swap Corner op de Muziek Bazaar in het leven geroepen; een hoek waar bijna alles te ruilen valt met meegebrachte spullen waarvan je zelf de waarde niet meer inziet, maar een andere eigenaar wellicht heel blij mee kan maken.

Om de boel een beetje aan te zwengelen, hebben wij al een paar leuke items in de Swap Corner gezet waaronder een klavecimbel, een vintage Accordeon, rolschaatsen maat 40, een Behringer BCD2000 DJ mixer, een Technics pcm sound EX10L Orgel, bongo's, een keyboard en nog veel meer!

Onder leiding van onze ruilmeester Joris kan jij op 31 januari jouw spullen misschien wel ruilen tegen een keyboard of andere muzikale spullen. Neem dan ook vooral zo veel mogelijk spullen mee, want de spullen zijn niet te koop. Wie weet loop jij wel met jouw droom-item weg!