NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Muziek Bazaar

Muziek Bazaar

03-01-2014 | 15.02

Op 31 januari houden we in Trouw een grote Muziek Bazaar. Na vier succesvolle Nacht Bazaar edities gaan we in het laatste jaar ons richten op de drie pijlers van Trouw: Muziek, Eten & Drinken en Kunst. Het laatste jaar zullen we nog drie bazaars organiseren rondom deze drie pijlers. Op 31 januari beginnen we met de Muziek Bazaar!
 
Vanaf 18.00 kan je graaien tussen de vinyl collectie van Dimitri, een livejam bijwonen van San Proper of een sampleworkshop van de enige echte Don Melon. Rush Hour dompelt je onder in hun grote collectie van wereldmuziek, je kan demospeeddaten met Patrice Bäumel of een live radio-uitzending bijwonen van Intergalactic FM of Red Light Radio.

Verder vind je er o.a. muziekboeken, DJ gear, muziekvideo’s en heel veel vinyl. Innervisions en Robert Johnson verzorgen de kleding voor dames en heren. Natuurlijk zorgen we ook weer voor heerlijk eten bij de Trouw Deli en zijn er cocktails in overvloed.
Heb je nog een blokfluit die ligt te verstoffen op zolder of oude cassettebandjes die een nieuw huis verdienen? Neem al je muziekale troep vooral mee naar onze Swap Corner. Onder leiding van een ruilmeester kan je jouw blokfluit misschien wel ruilen tegen een keyboard of andere muzikale spullen als oude instrumenten, platen of CD's. En natuurlijk geen Bazaar zonder de plee rave van Boye & Roel!

Entree voor de Muziek Bazaar is gratis van 18.00 tot 21.30. Vol = vol, dus wees op tijd! Vanaf 23.00 betaal je de entreeprijs voor de club aan de deur.