NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Demospeeddaten met Patrice & Nuno

Neem je demo's mee naar de Muziek Bazaar

Demospeeddaten met Patrice & Nuno

14-01-2014 | 16.12

Op de Muziek Bazaar van 31 januari is er niet alleen ruimte voor gevestigde organisaties en namen, maar ook voor muziek die nog ontdekt moet worden. We hebben Patrice Bäumel en Nuno Dos Santos gevraagd om te demospeeddaten met onze bezoekers. Zo kan jij jouw eigen muziek eens laten horen aan de kenners en krijg je natuurlijk meteen advies terug van onze residents!

Patrice Bäumel en Nuno Dos Santos zijn zelf zeker geen onbekenden met produceren en het insturen van opnames. In 2000 kreeg Nuno na het inzenden van een mix-cd een uitnodiging voor de Red Bull Music Academy die toen voor het eerst buiten Berlijn georganiseerd werd. Ondanks dat Patrice en Nuno elkaar later pas leerden kennen, kan het bijna geen toeval zijn dat Patrice Baumel in 2002 ook een uitnodiging voor RBMA kreeg.

Na releases op Get Physical, Trouw en Systematic begon Patrice vorig jaar zijn eigen label EX waarmee hij alle soorten categorisatie probeert te trotseren. Zonder in zekere hokjes van house of techno te denken, zijn z'n producties het perfecte voorbeeld van een vrije geest die danst in de soms beperkende wereld van muziek. Nuno is het laatste jaar ook druk bezig met zijn eigen label, Something Happening Somewhere, na zelf door de jaren heen solo of met TJ Kong te hebben gereleased op labels zoals op Inflyte, Trouw en Compost Records.

Wat moet je doen om met Patrice Bäumel of Nuno Dos Santos te demospeedaten? Heel simpel: breng jouw track(s) mee op een USB-stick of upload jouw track(s) op jouw Soundcloud. Kom op 31 januari naar de Muziek Bazaar en daar zal Patrice of Nuno samen met jou naar de tracks luisteren om je van advies te voorzien. We zijn zeer benieuwd met wat voor tracks jullie langskomen. We gaan om 6 uur van start, dus wees op tijd!