NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Trouw Live Podcast Series

#14 - Ivan Smagghe

Trouw Live Podcast Series

02-11-2013 | 16.05

De Trouw Live Podcast Series staat alweer toe aan zijn viertiende editie. Deze keer is de set afkomstig van Ivan Smagghe, opgenomen op Hifi tijdens het Summer Closing Weekend van 26 / 27 / 28 juli.

Ivan Smagghe en Trouw go way back. Ivan stond vorig jaar al eens op Patrice's Black Magic, in 2010 op 360 en de Parijzenaar kwam op 26 juli  terug voor de vierde keer in Trouw, deze keer naast onze eigen Nuno dos Santos en Patrice Bäumel op HiFi. De frontman van het Kill The DJ label staat bekend om de gave om obscure platen en four to the floor nummers als een organisch geheel bij elkaar te brengen. Met recht één van Frankrijk's meest gevraagd radio hosts en af en toe partner in crime met Andrew Weatherall, die toevallig als A Love From Outer Space in De Verdieping stond. Deze mix laat precies horen waar Ivan, en daarnaast ook Hifi, voor staat. Een perfecte toevoeging aan de Trouw Live Podcast Series dus.

Wil je meer horen van Nuno Dos Santos' en Patrice Bäumel's Hifi? Onze residents staan vanavond samen met Simian Mobile Disco op Hifi: een betere Museumnacht kan je je niet wensen.