NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Trouw gaat naar Londen

Win tickets voor Village Underground

Trouw gaat naar Londen

28-11-2013 | 11.23

Voor wie het nog niet wist: we gaan naar Londen! Op 30 november nemen we de multi-purpose space Village Underground over samen met onze residents Tom Trago, San Proper, Job Jobse en Olaf Boswijk. En omdat we geregeld mensen uit de UK naar onze club verwelkomen, leek het ons leuk om wat gastenlijstplekken weg geven voor al onze trouwe gasten overseas !

Op meerdere manieren voelen we ons zeer verbonden met Village Underground. Net als wij is Village Underground een multi-purpose event space in Shoreditch, oftewel het oosten van Londen. Met een capaciteit van ongeveer 1000 man organiseren ze naast reguliere clubavonden ook concerten, exhibities, theater en andere soorten optredens. Een groot gedeelte van Village Underground zit in een gerenoveerd warenhuis van rond de vorige eeuw en belichaamd net als wij het hergebruiken van oude gebouwen voor nieuwe doeleinden. Twee zielen, één gedachte zullen we maar zeggen.

Op 30 november nemen we Village Underground overs met onze residents Tom Trago, San Proper, Job Jobse en Olaf Boswijk. Om dit te vieren, geven we 2x2 gastenlijstplekken weg voor deze avond!
Wat moet je doen om deze prijzen te winnen? Stuur een e-mail naar win@trouwamsterdam.nl voor vrijdag 29 november 18:00 met daarin het antwoord op deze vraag: de hoeveelste keer is dit dat Trouw met een showcase naar het buitenland gaat? De winnaars zullen vrijdagavond bericht krijgen.