NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Nog 1 jaar Trouw te gaan!

Geen voorverkoop voor reguliere clubavonden en clubfotografie vanaf 1 januari

Nog 1 jaar Trouw te gaan!

21-11-2013 | 15.18

Vanaf 1 januari gaan we het laatste jaar in van Trouw. Vanzelfsprekend hebben wij ontzettend veel zin om dit laatste jaar met jullie naar een absoluut hoogtepunt te brengen. Voor ons betekent dit ook dat er het laatste jaar ook een aantal dingen gaan veranderen. 

We gaan namelijk vanaf 1 januari stoppen met online voorverkoop voor reguliere clubavonden en clubfotografie. De reden hiervoor is dat we de vrijheid willen beschermen die Trouw als club biedt en in zekere zin willen teruggeven aan onze bezoekers. Tegenwoordig zien we dat veel populaire evenementen meteen uitverkopen in de voorverkoop, waardoor er veel mensen buitengesloten worden. Maar misschien wel nóg belangrijker: de spanning, de spontaniteit en de vrijheid komt in gevaar. In het laatste jaar willen we ervoor hoeden dat we niet onderdeel worden van deze hype. We willen dat mensen naar ons toekomen voor de artiesten, de muziek, de vrijheid. We hopen dat de magie zo binnen onze muren blijft en iedereen helemaal ‘in the moment’ is. 

Geen camera’s

We gaan met z’n allen naar de club om onszelf te verliezen in de muziek, te ontsnappen aan het dagelijkse leven en we vormen met z’n allen gezamenlijk voor één nacht een tijdelijke familie in de club. Daarbij hopen we ook dat iedereen het laatste jaar de telefoon/camera vaker wegstopt en vol van het moment en de club geniet in plaats van online te zijn. Als er geen camera’s meer zijn, ontstaat er hopelijk een gevoel waarbij iedereen kan doen, laten, en dragen wat hij/zij wilt. What happens in Trouw, stays in Trouw.
 
Alleen deurverkoop voor reguliere clubavonden
 
Voor concerten en speciale clubavonden als Ontrouw worden er uitzonderingen gemaakt en zullen er dus wel kaarten worden verkocht in de voorverkoop. Ook zal er een systeem op onze website komen waar je 's avonds en 's nachts kan checken hoe de stand aan de deur is. Dit zal tijdens de clubnachten steeds worden geüpdate. Ook geeft dit ons en jullie meer flexibiliteit tijdens onze ‘weekenders’. Met Lost In A Moment in mei hebben we ook een weekend lang geen voorverkoop gedaan, wat ons en onze bezoekers goed is bevallen.

Dit beleid gaat in op 1 januari om 09:00 ‘s ochtends, gelijktijdig met het begin van de set van Dixon. Dit betekent voor alle duidelijkheid dat er GEEN voorverkoop is voor Trouwens. Kom wanneer jij er zin in hebt, onze deuren zijn altijd voor jou geopend.