NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Tokyo Black Star

Win de Y-3 10 Year Anniversary Compilation plus gastenlijst

Tokyo Black Star

08-10-2013 | 15.15

Geboren in Parijs, opgegroeid in Tokyo en tegenwoordig werkzaam en wonend in New York: dat is het levensverhaal van Alex From Tokyo in een notendop. Wat weinig mensen weten, is dat Alex naast het werk in de clubscene bijvoorbeeld ook de music-coordination voor Adidas Y3 doet. En wij mogen een paar kopiëen van de Y-3 10 Year Anniversary Compilation weggeven plus gastenlijst voor Tokyo Black Star!

In zijn jeugd heeft Alex From Tokyo, oftewel Alexandre Prat, in totaal meer dan twintig jaar in de Japanse hoofdstad Tokyo gewoond. Na zijn middelbare school ging hij in Parijs studeren en raakte hij bevriend met DJ Deep, Laurent Garnier, Dimitri en St. Germain. Met zijn overduidelijke band met Japan werd hij al snel de vertegenwoordiger van Laurent Garnier's F Communications label in Japan. Al snel hielp hij ook andere Europese labels in het land van de rijzende zon en begon hij zijn brood te verdienen met muziek. Hoewel Alex nu in New York woont, vliegt hij nog steeds om de twee maanden terug naar Japan om te draaien op zijn 13-jarige residency Gallery. Daarnaast produceert hij samen met zijn vriend Isuo Kumano onder de naam Tokyo Black Star op labels zoals Deeply Rooted House Records van DJ Deep en Innervisions. Je zou dan ook kunnen zeggen dat Alex echt een duizendpoot is. Zo vertaalde hij ook namelijk het boek Electrochoc van Laurent Garnier van het Frans naar het Japans en houdt hij een hele vermakelijke blog bij. Ook op het gebied van mode is Alex geen onbekende en doet onder andere de consulting, productiewerk en muziekcoördinatie voor modemerken zoals Adidas Y-3 en Louis Vuitton. Van alle markten thuis dus.

Deze vrijdag staat Alex From Tokyo samen met onze eigen duizendpoot Olaf Boswijk samen in Trouw op Tokyo Black Star. Voor deze avond geven we 3x2 gastenlijstplekken weg. Daarnaast doen we diegenen ook 'n exemplaar van de Adidas Y-3 10 Year Anniversary Compilation cadeau! 

Wat moet je doen om deze prijzen te winnen? Stuur een e-mail naar win@trouwamsterdam.nl voor vrijdag 11 oktober 15:00 met daarin het antwoord op deze vraag: wat is de naam van de laatste Tokyo Black Star EP? De winnaars zullen vrijdagmiddag bericht krijgen.