NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Win win win!

Album John Roberts, Pixel shirt en gastenlijst voor Pixel & SWTBOX

Win win win!

14-09-2013 | 10.51

Op 21 september keert Pixel terug naar Trouw met Lawrence, John Roberts en Jorn Liefdeshuis met een Dial Special. Om alvast in de sferen te komen van het Berlijnse label te geraken, gaan we een paar leuke prijzen weggeven!

Toen Peter Kersten en David Lieske in 1999 hun label oprichtten, hoopten ze iets te creëren zonder enige muzikale grenzen. Veertien jaar later werken ze nog steeds vanuit deze filosofie en brengen onconventionele muziek naar buiten met bijvoorbeeld de intelligente soundscapes van Pantha Du Prince en Efdemin’s 'understated' house/techno. Voor Peter Kersten zelf was Dial dé perfecte plek om muziek uit te brengen onder zijn artiestennaam Lawrence. Met een sound variërend tussen deep house en minimal techno is hij tegenwoordig een Panorama Bar resident en met Dial een voorloper op het gebied van comtemporary music.

Volgende week vrijdag staan Lawrence, John Roberts en Jorn Liefdeshuis op Pixel terwij Tripeo, Nuno Dos Santos en D-Ribeiro de Verdieping onveilig maken op SWTBOX. Voor deze Dial Special geven we 2x2 gastenlijstplekken weg. Daarnaast geven we de winnaars ook nog eens het nieuwste album 'Fences' van John Roberts plus een Pixel shirt cadeau! 

Wat moet je doen om deze prijzen te winnen? Stuur een e-mail naar win@trouwamsterdam.nl voor 18 september 12:00 met daarin het antwoord op deze vraag: welke artiest heeft de meeste Dial releases op zijn/haar naam staat? De winnaars zullen woensdagmiddag bericht krijgen.