NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Uncover Lab

Customization op de Nacht Bazaar

Uncover Lab

29-08-2013 | 17.46

Het team van Uncover Lab is bezig in de korte tijd van 3 maanden een nieuw soort winkel te ontwikkelen. Een customization store, waar ze ter plekke producten van persoonlijke designs, spreuken en gave graveringen voorzien met een lasercutter. Ze willen daarmee een tegenbeweging veroorzaken op het 'nieuwer is beter' consumentisme, dat volgens hen bijdraagt aan een niet duurzame relatie met onze eigendommen. "We versterken de band tussen eigenaar en object, en hopen hiermee de levensduur van het object te verlengen."
 
Bij het binnenlopen in hun tijdelijke winkel op de Zeedijk merk je dat het team volledig uit designers bestaat; elk detail is speciaal vormgegeven en eigenlijk is nergens aan te herkennen dat het hier om een pop-up winkel gaat (met uitzondering van de krijt tekeningen op de ramen misschien).
 
Openingstijden zijn ook lekker vreemd; je kan er dagelijks vanaf 15:00 terecht om je Moleskines, iPhone cases of houten zonnebril te graveren, tot 23:00 's avonds, en 's weekends van twaalf tot twaalf. Maar morgen dus niet, want dan staan ze met de laser en het team op de Bazaar.
 
Daag de laser uit om van je Iphone, houten zonnebril, saaie Moleskine een uniek item te maken. Speciaal voor de Bazaar kunnen de echte trouw liefhebbers het trouw logo, of de spreuk trouw is van jou voor slechts 5 euro laten graveren op je eigen meegenomen product of de mooie cases die Uncover Lab zelf meenemt. Vanaf 15 euro graveren ze je eigen meegenomen logo of ontwerp en staan er 2 ontwerpers klaar om een custom ontwerp voor jou te maken, klaar terwijl je wacht.