NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Win EP + gastenlijst voor SWTBOX

Win EP + gastenlijst voor SWTBOX

06-07-2013 | 10.25

Op 12 juli keert Nuno Dos Santos' SWTBOX terug in Trouw met The Persuader aka Jesper Dahlbäck en Psycatron, twee grote technonamen uit Zweden en Ierland. Om alvast in de stemming te komen voor Nuno's avond gevuld met zweterige en intense techno, gaan we een paar leuke geschenken weggeven!

Tresor, Cocoon, Hotflush; het zijn maar één paar van de labels waar Dave Lievense en Paul Hamill van Psycatron onderhand op hebben gereleased. Deze twee jongens stuurden in 2009 een paar demo's naar Carl Craig op en kwamen zo bij Planet E terecht. Binnen een aantal jaar hebben ze op alle grote locaties in Europa opgetreden, hard gewerkt aan hun eigen repertoire en hebben ze hun eigen label opgericht, genaamd Inflyte. 

Volgende week vrijdag staan Psycatron en The Persuader aka Jesper Dahlbäck voor het eerst in Trouw naast Nuno Dos Santos. Voor deze mooie editie van SWTBOX geven we 2x2 gastenlijstplekken weg. Daarnaast doen we diegene ook de Faceless EP van Fractious & JC Williams van Psycatron's Label Inflyte cadeau!

Wat moet je doen om deze prijzen te winnen? Stuur een e-mail naar win@trouwamsterdam.nl voor 11 juli 12:00 met daarin het antwoord op deze vraag: welke artiesten hebben een release op Inflyte achter hun naam staan? De winnaars zullen donderdagmiddag bericht krijgen.