NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Win Cassy's Fabric 71 mix CD + gastenlijst

Win Cassy's Fabric 71 mix CD + gastenlijst

17-07-2013 | 17.20

Op 19 juli neemt Cassy opnieuw haar goede vriend Craig Richards mee voor haar residency Cassy & Friends. Omdat Cassy de Fabric 71 mix CD op 17 augustus zal uitbrengen, mogen wij een aantal CD's weggeven. Daarnaast geven wij ook een paar gastenlijstplekken weg!

Met haar residencies in Panorama Bar, Rex Club en hier in Trouw heeft Cassy het zeker goed voor elkaar. Nu heeft ze ook de eer om zich te voegen bij een illuster gezelschap, namelijk de artiesten die een Fabric mix CD hebben gemaakt voor de gelijknamige club in Londen. De eerste in deze reeks was Craig Richards, wiens naam voor velen synoniem staat aan Fabric. Als resident van de club staat hij bekend om zijn geweldige ochtendsets en wekelijkse soundtrack voor de club. Als music director van de zaterdag is hij tevens medeverantwoordelijk voor de inspirerende en diverse programmering van Fabric. 

Deze vrijdag staan Cassy en Craig Richards samen in Trouw op Cassy & Friends. Voor deze Fabric-getinte avond geven we 2x2 gastenlijstplekken weg. Daarnaast doen we diegene ook 'n exemplaar van Cassy's nieuwe Fabric 71 mix CD cadeau! 

Wat moet je doen om deze prijzen te winnen? Stuur een e-mail naar win@trouwamsterdam.nl voor vrijdag 19 juli 15:00 met daarin het antwoord op deze vraag: in welke jaar maakte Craig Richards de eerste Fabric mix CD? De winnaars zullen vrijdagmiddag bericht krijgen.