NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Dimitri weer achter de draaitafels op 7 september

Dimitri weer achter de draaitafels op 7 september

18-07-2013 | 11.02

Op 18 maart van dit jaar werd duidelijk dat Dimitri, in de eerste plaats getroffen door een bacteriële infectie, een deel van zijn rechterbeen moest laten afzetten. De schok was groot, maar Dimitri heeft zich met enorm doorzettingsvermogen en wilskracht op het revalidatietraject gericht en dat werpt nu zijn vruchten af. We zijn dan ook ontzettend blij dat onze resident Dimitri op zaterdag 7 september weer achter onze draaitafels staat voor een 6 uur durende set.
 
Heliomare, de revalidatie kliniek waar Dimitri geruime tijd heeft doorgebracht, spreekt van een recordherstel. Voor Dimitri kan het echter niet snel genoeg gaan. Hij laat weten dat het een moeilijke tijd is geweest met veel momenten waarin hij fysiek en geestelijk onder druk heeft gestaan, maar vanaf het moment dat hij uit de gevarenzone was, heeft hij zich volledig gestort op zijn herstel. Inmiddels loopt Dimitri met een prothese en is hij bezig met zijn aangepaste rijbewijs.
 
De opbrengst van de benefietnacht die we voor Dimitri organiseerde op 5 mei jl. heeft het mogelijk gemaakt dat Dimitri in alle rust kon revalideren, zijn huis heeft weten te behouden en een aangepaste auto heeft kunnen aanschaffen. Hij is ons en de vele mensen die hebben bijgedragen dan ook zeer dankbaar. Hij heeft hiermee zijn onafhankelijkheid kunnen behouden en de kennis dat zoveel mensen hem ondersteunden heeft hem heel veel kracht gegeven.
 
Dimitri's eerste optreden zal plaatsvinden op zaterdag 7 september. Hij zal zijn gebruikelijke 6 uur durende set draaien waar hij zich nu al op aan het voorbereiden is. Het is een muzikale inhaalslag, maar daar draait hij zijn hand niet voor om. Dimitri pakt zijn leven weer op.