NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Win gastenlijst en drinks voor Late Night Society

Win gastenlijst en drinks voor Late Night Society

19-06-2013 | 16.22

Aankomende vrijdag trappen William Kouam Djoko en Boris Werner samen met de Canadese live-act Guillaume & the Coutu Dumonts feat. Dave Aju de zomer af in Trouw met hun residency Late Night Society. Om alvast in de zomerstemming te komen, gaan wij 'n een paar gastenlijstplekken en zomerse drankjes weggeven!

Late Night Society is 'n avond die van nature een 'zomerse' vibe heeft met een warme house/disco sound en een hele relaxte, gezellige sfeer. Daarnaast mag het wel gezegd worden dat William Kouam Djoko en Boris Werner hebben 'n goed oog voor bijzondere live acts. Zo hebben ze aankomende vrijdag Guillaume Coutu Dumont en Dave Aju te gast. Guillaume begon zijn carrière als solo producer en is geleidelijk aan getransformeerd in een one man band met de naam Guillaume & The Coutu Dumonts. Deze Canadese rasmuzikant uit Montreal leidt de laatste jaren voor z'n muziek een nomadenbestaan en dat hoor je sterk terug in zijn muziek. Berlijn, Parijs en Senegal waren voor Guillaume muzikale toevluchtsoorden en gaven hem 'n verfijnde mix van electronica, jazz, funk en Afrikaanse invloeden. Deze Circus Company live act heeft eigenlijk alles: saxofoons, piano, gitaren en dit alles verwikkeld in 'n futuristische techno verpakking. Op 21 juni komt Guillaume samen met label partner en zanger Dave Aju naar Trouw.

Om de zomer in Trouw af te trappen, geven we 2x2 gastenlijstplekken weg voor Late Night Society op 21 juni met Guillaume & The Coutu Dumonts feat. Dave Aju live, William Kouam Djoko en Boris Werner. Daarnaast krijgen de winnaars ook van ons een paar Trouwshotjes plus twee glazen sinaasappelwijn met prosecco. 
 
Wat moet je hiervoor doen? Stuur een mailtje naar win@trouwamsterdam.nl voor vrijdag 21 juni 12:00 met het antwoord op de volgende vraag: welke artiest(en) waren te gast bij de eerste editie van Late Night Society in 2010? De winnaars krijgen vrijdagmiddag bericht.