NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Win EP en gastlijst voor HiFi

Win EP en gastlijst voor HiFi

09-05-2013 | 14.42

Matias Aguayo en Philipp Gorbachev staan op 17 mei met hun live-set in Trouw tijdens Patrice en Nuno's HiFi. Om alvast in de Cómeme-stemming te komen, mogen wij wat leuke prijzen weggeven!

Matias Aguayo wordt vaak genoemd als één van de pioneers van de minimal house. In 2009 richtte hij Kompakt's sub-label Cómeme op als een uitlaatklep voor een nieuw diversiteit in techno. In 2011 kwam Philipp Gorbachev bij het label met zijn eerste EP 'In the Delta'. De mannen blinken allebei uit in hun live-set door hun interactie met het publiek, gebruik van veel verschillende instrumenten en zware percussie in hun aparte ritmes en beats. Ook richtte Matias samen met Philipp The District Union op: een soort van percussie all-star formatie van Cómeme artiesten. Tot nu toe hebben Daniel Maloso, Philipp Gorbachev, Matias Aguayo, Alejandro Paz en Diegors deelgenomen aan deze spectaculaire live performances.

Matias Aguayo en Philipp Gorbachev komen binnenkort met hun live show naar Trouw. We geven 2x2 gastenlijstplekken weg voor HiFi & 50 Weapons op 17 mei. En als kers op de taart mogen we ook nog eens 2x de Hero Of Tomorrow EP van Philipp Gorbachev cadeau doen! 
 
Wat moet je hiervoor doen? Stuur een mailtje naar win@trouwamsterdam.nl voor dinsdag 14 mei met het antwoord op de volgende vraag: uit welke landen komen Matias Aguayo en Philipp Gorbachev oorspronkelijk? De winnaars krijgen op 15 mei van ons bericht.