NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Nieuwe Trouwe Honden

Nieuwe Trouwe Honden

17-05-2013 | 11.39

Nu wij toch al weer 'n paar jaar open zijn, zien wij de laatste tijd naast de vaste gasten steeds meer nieuwe leuke gezichten die Trouw regelmatig bezoeken. Voor ons reden genoeg om sinds lange tijd nieuwe Trouwe Honden penningen te laten drukken om onze geliefde en trouwe bezoekers te bedanken. Wij zullen deze penningen dan ook de komende tijd uitdelen tijdens de clubavonden aan die personen die wij ├ęcht Trouw vinden!

Wat is een Trouwe Hond nou eigenlijk? Een Trouwe Hond is volgens ons iemand die zo bij Trouw past dat ze deel uitmaken van wie wij zijn. Iemand die precies weet waar wij voor staan qua artistieke inhoud, vrijheid en denkwijze. Denk hierbij zeker niet alleen aan de club en haar muziek, maar ook het culturele programma van De Verdieping en het culinaire aspect van het restaurant.

Het idee achter de penning is dat jij de Trouwe Honden penning moet verdienen. Wij vragen jou om Trouwe Hond te worden; dit werkt niet de andere kant op. Aanvragen hiervoor zijn dus zinloos.

Trouwe Honden hebben een paar hele relaxte voordelen:

- Altijd via de rij van de gastenlijst naar binnen tegen een gereduceerd tarief van 10 euro; zelfs als de avond uitverkocht is.
- De Trouwe Hond kan ook een extra persoon mee naar binnen nemen; deze betaalt het normale bedrag aan de deur.

We gaan onze loyale, leuke gasten belonen met zo'n mooie bronzen penning! Kortom: wie is er Trouw als een hond?