NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Trouw op Zondag voor Dimitri

Trouw op Zondag voor Dimitri

24-04-2013 | 13.41

Het is jullie waarschijnlijk niet ontgaan dat Dimitri, één van onze residents, in zwaar weer terecht is gekomen. Door een heftige bacterie moest het onderbeen van Dimitri worden geamputeerd en gaat hij nu een heftige revalidatie periode tegemoet. Ook financieel heeft Dimitri het zwaar te verduren omdat hij als DJ geen inkomsten meer heeft. Daarom organiseren wij op 5 mei de benefietnacht 'Trouw op Zondag voor Dimitri' waarbij alle DJ's, personeel en andere betrokkenen gratis een bijdrage leveren en alle opbrengsten naar Dimitri gaan!

Zoals jullie waarschijnlijk hebben gelezen, moesten begin dit jaar de tenen van Dimitri zijn rechtervoet worden geamputeerd. Deze bacterie hebben ze gelukkig weten te bestrijden met antibiotica, maar ze ontdekten helaas nog een veel groter probleem. Dimitri blijkt een vorm van trombose te hebben waardoor zijn aderen niet genoeg bloed naar zijn voet laten stromen. Hij is na een aantal tegenvallende mildere behandelingen geopereerd wat goed leek aan te slaan. Maar helaas bleek na twee weken thuis te zijn geweest met helse pijnen, dat de operatie minder effectief was dan aanvankelijk gedacht werd. Onlangs hebben ze ook zijn onderbeen moeten amputeren.

Jullie zullen begrijpen dat deze tegenslag enorm is. Het is nog onduidelijk wanneer hij uit het ziekenhuis komt. Wat we wel weten, is dat hij direct naar een revalidatiekliniek wordt overgebracht waar hij opnieuw zal moeten leren lopen met een prothese. De gehele revalidatie zal jaren in beslag gaan nemen.

En hier komen we bij een heel groot probleem. Dimitri is dj/producer en daarmee zelfstandig ondernemer. Dit betekent dat je geen WW-uitkering krijgt tenzij je een arbeidsongeschiktheidsverzekering hebt. Die premies zijn om en nabij 300 euro per maand met een eigen risico van één jaar, dus die sluiten niet veel artiesten af en Dimitri dus ook niet. Hij woont in een vrije sector woning, maar kan nu al de huur van zijn nieuwe woning niet meer opbrengen.

Laten we wel wezen, Dimitri is niet alleen één van de grondleggers van de muziek waar we allemaal zo van houden, maar tevens een grote inspiratiebron voor Trouw, onze residents en onze internationale residents. Daarbij is hij ook één van ons!

Wij willen ervoor zorgen dat hij niet op straat komt te staan en op een goede wijze zijn revalidatietraject in kan gaan. Daarom zullen wij op 5 mei een Trouw op Zondag voor Dimitri organiseren. Dit zal een benefietfeest worden waarbij alle opbrengsten van deur, bar en garderobe aan Dimitri zullen worden gedoneerd. Onze residents komen gratis een plaatje opzetten, al ons personeel zal gratis werken op deze bijzondere avond, het artwork wordt gratis gemaakt en ook Ticketscript doet mee door de administratiekosten weg te wuiven. Iedereen werkt dus gratis, zodat alle opbrengsten naar Dimitri kunnen gaan!

Voor deze speciale Trouw op Zondag kan je kiezen uit de volgende tickets / donaties: € 15 / 25 / 50 / 100. Ticketopbrengsten worden natuurlijk geheel gedoneerd aan Dimitri!

De line-up: 

Joost van Bellen (Rauw, Amsterdam) 
Steve Rachmad (Get Physical, Amsterdam)
Tom Trago (Voyage Direct, Amsterdam)
San Proper (Rush Hour, Amsterdam)
Melon (Ratio?, Amsterdam)
Makam (Sushitech, Amsterdam)
Boris Werner (Late Night Society, Amsterdam)
William Kouam Djoko (Late Night Society, Amsterdam)
Serge (Clone, Rotterdam)
Patrice Bäumel (Black Magic, Amsterdam)
Olaf Boswijk (Trouw, Amsterdam)
Awanto3 (Rush Hour, Amsterdam)
Aron Friedman & Eric de Man (Musclefarm, Amsterdam)
Jean Pierre Enfant (LET, Amsterdam)
Carlos Valdes & Sandrien (Soulrock, Imprint, Amsterdam)
Jasper Wolff & Maarten Mittendorff (Indigo Aera, Amsterdam)

Mocht je onverhoopt niet langs kunnen komen op 5 mei, maar je wilt toch een bijdrage leveren? Dan heeft Trouw speciaal een rekeningnummer geopend voor Dimitri waar je jouw donatie op kan storten: 19.76.00.255 t.n.v Post CS inzake Dimitri Kneppers.

Voor buitenlandse donaties: de BIC code van Triodos Bank is TRIONL2U en het IBAN nummer van de rekening is NL72TRIO0197600255.