NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Rush Hour's Record Riot

Vinyl op de Nacht Bazaar

Rush Hour's Record Riot

16-04-2013 | 15.52

Wat is een Nacht Bazaar zonder een vinyl-stand? Zodoende komt Rush Hour op 26 april naar de Nacht Bazaar met de Rush Hour Record Riot!

Op de eerste Nacht Bazaar verkochten Olaf Boswijk en Patrice Bäumel een deel van hun vinyl collectie. Nuno Dos Santos deed op de tweede Nacht Bazaar in december een deel van zijn platencollectie van de hand. Op de derde editie van de Nacht Bazaar kon daarom de vinyl-stand natuurlijk niet ontbreken. Daarom zal Trouw resident Antal zorgen voor heuse Rush Hour's Record Riot op 26 april!

De naam Rush Hour staat in wezen gelijk aan vinyl. Voor ons heeft het label en de bijbehorende winkel in de Spuistraat al jaren een speciale betekenis en we gaan dan ook graag langs bij onze Rush Hour vrienden om heerlijk in de bakken te speuren naar de mooiste platen. Kortom: de perfecte partner voor op de Nacht Bazaar. Antal heeft dagen in het Rush Hour magazijn lopen banjeren en heeft kisten vol vinyl voor de Nacht Bazaar verzameld. Veel house classics, disco en pop lp’s. De platen zijn afkomstig uit verschillende digging trips en collecties die Rush Hour heeft gekocht. Je kan er dus écht van alles tegenkomen!
 
Wat zijn de prijzen?
1 plaat = €5
3 platen = €10
6 platen = €15

Tot de 26ste bij Rush's Hour Record Riot!