NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Nieuwe Trouw tasjes

Ontworpen door Louis Reith

Nieuwe Trouw tasjes

23-04-2013 | 10.59

Voor de derde editie van de Nacht Bazaar hebben we weer een uniek Trouw item laten maken. Na het T-shirt en het Trouw Moleskine boekje hebben we voor 26 april een nieuw linnen Trouw tasje ontworpen door Louis Reith.

De zomer is in zicht. Al maanden denken we dromerig aan de dagen dat we stokbroden halen onderweg naar het park, 's avonds wijntjes drinken op het terras en dansen op de verschillende zomerfestivals. De linnen tasjes van Trouw gingen overal met ons mee en herbergde verschillende tapenades, handdoeken en zonnebrillen. Wij vonden het tijd voor een nieuw Trouw tasje en deze keer is hij nét iets groter. Perfect om veel boodschappen, strandspullen en zelfs vinyl in te vervoeren. Het eye-catching ontwerp is gemaakt door Louis Reith. Louis zal deze keer ook op de Nacht Bazaar aanwezig zijn met een expositie van zijn werk.
 
Louis Reith is een grafisch ontwerper uit Amsterdam. Met communcatie als richtlijn in zijn werk, vindt Reith rust in zijn tekeningen, collages en sculpturen. Met landkaarten, typografie van oude boeken en fotografie creërt Reith een wereld van berglandschappen en abstracte werken. Ook is Louis de oprichter en eigenaar van een onafhankelijk publishing house genaamd Jordskred, dat de focus legt op het uitbrengen van boeken, prints en muziek. Wij zijn helemaal fan van Louis want wat hij maakt is echt te gek.

Wil jij deze zomer ook met een Trouw tasje lopen? Kom dan naar de Nacht Bazaar op 26 april jou exemplaar ophalen voor maar 5 euro. Wees op tijd, want er is een beperkte oplage van deze kunstwerkjes. Op = op! 

www.louisreith.com