NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Hummus workshop met chef kok Simo

Koken op de Nacht Bazaar

Hummus workshop met chef kok Simo

20-04-2013 | 12.49

Al velen bezoekers van ons restaurant hebben gevraagd naar het geheim achter onze hummus. Nou zijn wij niet de beroerdste om dit met jullie te delen en geven we graag onze recepten weg middels de receptenkaartjes die je in ons restaurant kan meenemen. Maar voor de hummus wil onze chef kok graag iets speciaals doen en wil jou tijdens de Nacht Bazaar op 26 april leren hoe je deze zelf kan maken.

Onze kok Simo Bouabgha is afkomstig uit het zuiden van Marokko en vond via Rabat en Barcelona zijn weg naar Amsterdam. Misschien dat hij daarom zo verschrikkelijk goed is in het maken van het typisch Mediterraanse/Midden-Oosterse gerecht dat hummus heet. De juiste combinatie van kruiden, vers citroensap, olijfolie van hoge kwaliteit en gekookte kikkererwten: Simo weet hoe het moet. Daarom staat hij op de Nacht Bazaar om jouw dit klassieke gerecht te leren.

Wil je graag hummus maken met onze chef? Meld je dan vóór donderdag 25 april aan door een mailtje te sturen naar info@trouwamsterdam.nl. en vermeldt daarin op welke tijd je de workshop wilt volgen. Simo zal in totaal drie workshops geven op de Nacht Bazaar op drie verschillende tijden, namelijk: 19.30, 20.30 en 21.30. De kosten? Die mag je zelf bepalen! Natuurlijk mag je de zelfgemaakte hummus in een bakje mee naar huis nemen. Tot de 26ste!