NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Nuno's Birthday Bakery

Nuno's Birthday Bakery

14-03-2013 | 13.48

Onze Resident van de Maand Nuno dos Santos is binnenkort jarig, op 25 maart welteverstaan! Om de verjaardag van onze Portugese amigo te vieren, gaan we met Nuno op maandag 25 maart Portugese taarten bakken in ons restaurant onder het genot van lekkere drankjes en muziek. En daar kan jij bij zijn!

Deze maand is Nuno Dos Santos onze Resident van de Maand en dat heeft een hele mooie bijkomstigheid, namelijk dat hij op 25 maart jarig is! Dit viert hij in eerste instantie op zijn eigen avond SWTBOX op 23 maart waarbij hij samen met Aril Brikha de hele avond back-to-back zal draaien. Maar tevens zal hij samen met zijn bevriende Portugese kok in ons restaurant op 25 maart overheerlijke taarten gaan bakken. Wil jij helpen Nuno helpen met het kloppen van de eieren, het kneden van het deeg en ondertussen babbelen over muziek? 

Stuur dan een mail naar win@trouwamsterdam.nl met daarin jouw favoriete taartrecept en de reden waarom jij graag met Nuno taarten wil bakken. Diegene met de leukste inzending is uitgenodigd voor het verjaardagsfeestje van Nuno Dos Santos!