NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Byetone op Black Magic

Win zijn unreleased 10” EP R-N129

Byetone op Black Magic

18-02-2013 | 10.57

Byetone komt op 22 februari met zijn indrukwekkende live show naar Trouw tijdens Patrice Bäumels Black Magic. Om je alvast klaar te stomen voor deze donkere vette avond in De Verdieping, mogen we wat cadeautjes weggeven.

Olaf Bender oftewel Byetone (één van de oprichters van het label Raster-Noton) zal op 22 februari een live performance doen in de De Verdieping tijdens Patrice Baumels' Black Magic. Een avond vol minimal techno, gebroken ritmes en vette visuals. Patrice deed dit zelf ook bijvoorbeeld al in september met de première van zijn audiovisuele liveshow “EX”, wat geweldig werd ontvangen. Om de woorden van Patrice te gebruiken: “The atmosphere is dark, carnal, confronting and sometimes overwhelming.”
 
Omdat Byetone binnenkort met zijn live show naar Trouw komt, geven we 3x2 gastenlijstplekken weg voor Audio Culture x Hotflush & Black Magic op 22 februari. Maar het wordt nog beter: want daarnaast geven we ook 3x de 10” EP R-N129 van Byetone cadeau. Deze plaat uit 2011 is nog nooit officieel gereleased. Een speciale limited edition dus!
 
Wat moet je hiervoor doen? Stuur een mailtje naar win@trouwamsterdam.nl voor vrijdag 22 februari met het antwoord op de volgende vraag: samen met welke artiest(en) richtte Byetone in 1999 het Duitse label Raster-Noton op? De winnaars krijgen vrijdag van ons bericht.