NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Voyage Direct

De Rotterdam - Amsterdam connectie

Voyage Direct

12-01-2013 | 15.53

Aartsvijanden, tegenstanders, rivalen. Rotterdam en Amsterdam, 010 tegen 020, de meest beladen voetbalwedstrijd van de Eredivisie en concurrerende steden op zowat elk vlak. Deze verhouding tussen Rotterdam en Amsterdam gaat op 19 januari volledig op de schop met de label night van Voyage Direct. Nothing but love from here on out.
 
Om de strijdbijl tussen Amsterdam en Rotterdam voor eeuwig te begraven, heeft Voyage Direct zijn beste mannen uit beide steden naar voren geschoven. Te beginnen met Gerd.

De Rotterdamse Gert-Jan Bijl aka Gerd aka Geeeman is de laatste tijd veel te vinden in de studio en maakt er de laatste weken een sport van om zijn studiosessies te delen via YouTube. Hierin geeft hij een mooie insight in wat er zich de laatste maand zoal afspeelde in zijn muzikale werkplaats. Ook is er een filmpje van hem samen met Alden Tyrel opgedoken, genaamd Love Thang. Waarschijnlijk refererend naar een nummer dat hij en Tyrel samen aan het maken zijn. En laten we eerlijk zijn: wie houdt er nou niet van een regelmatige sneak-peak?

Waar Gerd zijn studiosessies op film vastlegt, probeert Tom Trago het op een andere manier. In het najaar van 2012 besloot Tom zich op in zijn zelfbenoemde Boshuis om aan zijn nieuwe album te werken. Het zal Tom zijn derde album worden na de eerder zeer goed ontvangen Voyage Direct series van zijn hand. Een rits aan artiesten hebben met veel plezier deelgenomen aan dit creatieve experiment. Weer iets van de sympathieke Amsterdamse dude met Portugese roots om naar uit te kijken!
 
Wie Jan van Kampen zegt, zegt Dekmantel. 1 januari moet daarom wel één hele drukke dag zijn geweest voor Jan, waar hij moest draaien op Trouwens én Dekmantel New Year’s Day. De ster van deze Dekmantel frontman schiet de laatste tijd exponentieel omhoog en dat is hem zeker gegund. Een DJ die niet afhankelijk is van hits, maar ons vaak met donkere en vieze tracks verbaasd. En daar houden we van.

Zet 'em in je agenda: Voyage Direct, 19 januari. De unreleased tracks zullen je om de oren vliegen.