NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Trouw X Moleskine

Trouwboekje

Trouw X Moleskine

20-12-2012 | 12.30

Van Gogh, Picasso, Hemingway en jij. Allemaal hebben we wel eens Moleskine boekjes gebruikt, toch? Doodles & tekeningen, flarden en gedichten, ideeën en plannen, het zwarte boekje is een onmisbaar deel van ons leven geworden.
Bij Trouw hebben we door de jaren heen een enorme hoeveelheid van die Moleskines gevuld. Het is waar evenementen als Ontrouw, Trouwens en Nacht Bazaar ontstonden. Het is waar we de eerste namen voor Amsterdam Dance Event onderstreepten en waar we de lijst bijhouden met must-have artiesten voor Trouw op Zondag. Boekjes vol herinneringen en plannen, opgestapeld in ons archief.

Trouw wordt graag geïnspireerd door haar bezoekers. Nu willen we graag een onderdeel van jouw inspiratie zijn wanneer je je volgende meesterwerk tekent of begint aan je eerste boek. Dat is waarom we het tijd vonden voor onze eigen TROUW x MOLESKINE boekjes. We sloegen de handen ineen met de aardige mensen van het hoofdkantoor van Moleskine in Milaan en presto: dozen vol Trouwboekjes vielen op onze deurmat.

Als je zo'n limited edition juweeltje wil hebben, kom dan aanstaande vrijdag (de 21ste) naar Trouw. Ze worden verkocht op de Nacht Bazaar voor een schamele €15.
Die avond is er voldoende inspiratie te vinden. Denk aan GUP Gallery, Stedelijk Museum, Jippiet en kunst van Jos Kluwen en Ursula Jernberg. Als je meteen je verse inzichten in je eigen Trouwboekje wil schrijven, vergeet dan geen cash mee te nemen. Er is geen mogelijkheid om te pinnen.

Tot vrijdag, Picasso.