NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Nog twee jaar Trouw!

Aftellen met onze Residents

Nog twee jaar Trouw!

31-12-2012 | 11.44

1 januari was een bijzondere dag voor ons. Niet alleen omdat één van de leukste feestjes van het jaar plaatsvond: Trouwens. Maar vooral omdat deze dag staat voor onze tijdelijkheid. Trouw was altijd als iets tijdelijk bedoeld, en in het begin zelfs maar voor maximaal 2 jaar. Op 1 januari 2015 loopt ons huurcontract af en daarmee ook Trouw. Nog 2 jaar Trouw dus. Maar wees niet getreurd. We gaan nog heel veel mooie feestjes geven en plannen verwezenlijken de komende 2 jaar! 

Vanaf deze maand gaan we 2 jaar lang elke maand één van onze residents in het zonnetje zetten: The Resident of the Month. Dat betekent dat je de resident van de maand niet alleen die maand in onze club ziet, maar tevens op ons blog en vaker op social media voorbij ziet komen. De resident van de maand stelt zijn eigen gerecht samen die je in ons restaurant kan proeven als special op de kaart en natuurlijk komt er een podcast. Eén voor één zetten wij deze helden in het zonnetje. Want helden zijn het, ook zonder hen was Trouw nooit geworden wat het nu is. 

De eerste Resident van de Maand is San Proper. De technische mastermind met een gigantisch extroverte persoonlijkheid die altijd overal tussen uit springt met zijn rock n' roll uiterlijk en levensstijl. Geboren en getogen in Amsterdam stond hij aan het begin van de underground Amsterdam scene en startte hij het nieuwe jaar voor ons in De Verdieping tijdens TweeduizendTrouw. Op 26 januari tovert San De Verdieping om tot zijn persoonlijke speeltuin 'Proper's Cult' samen met Daniel Wang.

Trouw Residents:

Agoria / Âme / Antal / Boris Werner / Cassy / Cinnaman / Delta Funktionen / Dimitri / Dixon / Gerd Janson / Jasper Wolff & Maarten Mittendorff / Jean Pierre Enfant / Job Jobse / Joost van Bellen / Joris Voorn / Mano Le Tough / Makam / Melon / Nuno dos Santos / Olaf Boswijk / Optimo / Patrice Bäumel / Sandrien / San Proper / Serge / Seth Troxler / Soul Clap / Tale of Us / Tom Trago / William Kouam Djoko