NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Baskèts op de Nacht Bazaar

Baskèts op de Nacht Bazaar

13-12-2012 | 12.30

Heb je je uitgaansschoenen helemaal afgetrapt, ben je op zoek naar een dope rugtas of een mooi paar schoenen? Op 21 december hebben we Baskèts uitgenodigd op de Nacht Bazaar.
 
Als m’n schoenen op hun dunste zooltjes lopen van al dat rennen en springen door Trouw, wandel ik graag even door de Jordaan heen op zoek naar iets speciaals. Midden op de Elandsgracht vond ik de winkel Baskèts, wat Frans is voor sneakers of schoenen. De naam van de winkel zegt dus al een beetje wat hier te vinden is. Het leuke aan deze winkel op de Elandsgracht is dat hij duidelijk een andere insteek heeft dan de grote sneakerwinkels in Amsterdam. Je vindt in hun winkel uiteenlopende merken zoals Nike, Adidas Originals, Clarks, Vans California/OTW, Gourmets, Ontour, Locals Ams, Amsterdam Shoe Co, Etiquette Amsterdam, Pointer, Converse en Warrior. Daarnaast verkopen ze ook modellen in alle kleuren en maten van het opkomende tassenmerk Herschel Supply Co. Merken die je niet vaak samen in één winkel ziet.

Hoewel Baskèts nog nauwelijks een jaar open is, hebben ze al snel een plekje weten te veroveren in de Amsterdamse sneakerwereld met hun eigenzinnige stijl. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd naar de mooie spullen die ze op de Nacht Bazaar gaan verkopen. Wij zijn al aan het sparen!
 
www.basketsamsterdam.tumblr.com