NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Trouwens...

de voorverkoop is begonnen!

Trouwens...

23-11-2012 | 16.32

Toen Patrice Bäumel onlangs werd gevraagd naar zijn favoriete feest, antwoordde hij: ‘Trouwens in Trouw, waar alle dj’s en nachtvlinders samen komen om het nieuwe jaar te vieren. Het voelt intiem en positief.’
 
Niets is natuurlijk minder waar! In vier jaar tijd is Trouwens uitgegroeid tot een dag en avond, waar menige Amsterdamse dj en bezoeker reikhalzend naar uitkijkt. En lang niet alleen omdat het een dag na Oud en Nieuw valt. Maar vooral omdat het telkens weer één van de sfeervolste en meest memorabele feesten van het jaar is.

Ook komende Nieuwjaarsdag wordt weer alles van stal gehaald om de welbekende Trouwens huiskamersfeer te bevorderen: bankstellen door de club verspreid, rekken met tweedehands kleding, kamerplanten op het podium, kleedjes en mooie boeketten in het restaurant. En ook de Nieuwjaarsduik maakt een ijskoude comeback!

De line-up bestaat voornamelijk uit de bekende gezichten: Trouw-residents en regulars waar Trouwens graag de handen voor in het vuur steekt, aangevuld met een aantal binnen- en buitenlandse namen van formaat. Stuk voor stuk artiesten die dansvloeren niet alleen in beweging, maar ook in vervoering weten te brengen met fijne vierkwartsmaten.

De voorverkoop voor Trouwens is op donderdag 22 november van start gegaan. Zorg dat je er snel bij bent, want de voorverkoop gaat hard! Het feest begint al om 9.00 uur ‘s ochtends en gaat door tot 3.00 uur de volgende ochtend! Een dag om niet snel te vergeten.