NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Één grote mix van kunst, cultuur, kleding en muziek.

De Nacht Bazaar is weer terug!

Één grote mix van kunst, cultuur, kleding en muziek.

06-11-2012 | 11.40

November brengt de rillende kou met zich mee en de winterse feestdagen zijn niet ver weg. Maar of je tijdens in de kerstperiode nou gaat wintersporten of gewoon lekker thuis op de bank films blijft kijken, het is altijd handig om warme sokken, een mooie sjaal en wellicht een ontbijtje in huis te hebben. Nou, dat kan je allemaal halen op de Nacht Bazaar op 21 december. Dat, en nog veel meer!

Na een succesvolle editie van ruim 2.500 bezoekers tijdens ons openingsweekend, herhalen we ditzelfde concept nog een keer. Ook op 21 december openen we opnieuw De Verdieping en De Hal om op deze avond weer die leuke, unieke, persoonlijke en opmerkelijke producten, merken en organisaties samen op één avond samen te brengen. Een grote wirwar van mensen, tentjes, en activiteiten waarmee wij jou zoveel mogelijk willen laten kennis maken met de kunst, kleding, eten en activiteiten die wij tof vinden. Heerlijk rondstruinen door ons hele gebouw en alle facetten en leuke stands van de Nachtbazaar op je laten inwerken.

Vanaf 16.30 (want dan gaat de zon onder op 21 december) kan van alles beleven: je kan je haar laten knippen, cocktails drinken, shoppen, films kijken, fotoboeken kopen, speuren naar tweedehands kleding, tafeltennissen, je laten masseren, een hapje eten en gelijk al je kerstcadeautjes in één keer op de kop tikken. Er staan dan ook genoeg leuke kleding winkeltjes op de Nacht Bazaar waar jij bijvoorbeeld jouw unieke outfits kan scoren. En natuurlijk hebben we weer gezorgd een heuse plee rave! Wie er bij de vorige editie bij was, kan zich dit nog ongetwijfeld herinneren hoe er hard meegezongen werd met elke track! Verder staan op de clubavond zelf Joris Voorn en Kölsch in de bovenzaal. Grote namen voor een groots evenement.

Kortom: de Nacht Bazaar heeft het allemaal, dus kom jouw vrijdagavond gezellig bij ons afstruinen.

Geen onbelangrijk feitje: de entree voor de Nacht Bazaar is natuurlijk helemaal gratis van 16.30 tot 22.00! Vanaf 23.00 betaal je de normale entreeprijs voor de club aan de deur.