NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Deelnemen aan de Nacht Bazaar?

Deelnemen aan de Nacht Bazaar?

23-11-2012 | 12.41

Oh jongens, wat was het toch gezellig op de Nacht Bazaar op 31 augustus. Nog niet eerder waren er zoveel mensen in Trouw. We denken met weemoed terug aan die overheerlijke cocktails, de leuke kleding die we hebben gescoord, de jongens die af kwamen stormen op de platen van Patrice Baumel & Olaf Boswijk en natuurlijk de Plee Rave!

Gelukkig kunnen we ons nu weer verheugen op de tweede editie. Met oude bekenden zoals Jutka & Riska, Beter & Leuk en natuurlijk de Plee Rave wordt het natuurlijk gegarandeerd weer gezellig. Maar tijdens de tweede editie zullen er vooral veel nieuwe toffe merken, initiatieven en organisaties deelnemen zoals o.a.; Rebirth of Fashion / Jippiet / Stedelijk Museum / GUP / De Platen van Nuno dos Santos en ja...nu is hij er echt, de tafeltennis tafel!
 
Tot nu toe heeft de Nacht Bazaar altijd gedraaid om de merken, initiatieven en artwork waar wij van houden en die wij tof vinden. Maar laten we eerlijk zijn: er zullen altijd dingen zijn die wij gewoon over het hoofd zien, dingen waar wij niet direct mee in contact komen, maar die het wel verdienen om een plekje op de Nacht Bazaar te hebben. Om maar even een typisch Hollands spreekwoord uit de kast te trekken: twee ogen zien altijd meer dan één. 

Heb jij de Nacht Bazaar bijvoorbeeld met jouw eigen initiatief iets unieks te bieden? Heb je een kennis of een vriend(in) die er al een tijdje naar smacht om zijn/haar interessante spulletjes tentoon te willen stellen op een grote bazaar? Of ben jij diegene die alle hippe hotspots in de stad kent die perfect bij Nacht Bazaar passen om net dat superleuke tentje op de Nacht Bazaar te krijgen? Laat het ons weten! Stuur een mailtje naar info@trouwamsterdam.nl o.v.v. 'Nacht Bazaar'.