NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Cinnaman & Tom Trago

Win hun nieuwe single op vinyl

Cinnaman & Tom Trago

01-11-2012 | 11.19

Vijf jaar geleden maakten zij hun eerste EP samen, Cinnaman en Tom Trago, genaamd 'Primary Roots'. Toendertijd onder de naam Yuro & Trago. De EP kreeg goede reviews, er volgde een succesvolle liveshow in 11 en Redshape maakte een vette remix. Daarna was het 5 jaar stil. God mag weten waarom. Maar tijdens ons Summer Closing Weekend dit jaar kwam daar een einde aan.

Cinnaman en Tom Trago hebben de afgelopen jaren veel uitlopende dingen gedaan in Trouw maar stonden nog niet eerder samen aan de Wibautstraat. Toen ze na elkaar moesten draaien tijdens ons Summer Closing Weekend afgelopen zomer, rakelde oude herinneringen weer op en zo ontstond het idee voor een back-to-back sessie. Tevens kwam er onlangs, vijf jaar na hun eerste EP 'Primary Roots', een opvolger. Vorige maand zag hun 'music baby' voor het eerst het licht, genaamd 'Rise Up'. We hopen dan ook dat dit de wederopstanding is van het duo en dat we niet weer vijf jaar moeten wachten.

Aanstaande vrijdag wordt dan ook een beetje een bijzondere aangelegenheid. Maar niets geen sentimenteel gedoe, de jongens gaan gewoon lekker knallen. Voor deze avond geven Cinnaman en Tom Trago 3 x hun niewe single, 'Rise Up', weg op vinyl. Daarnaast krijg je ook nog een plekje op de gastenlijst met je vriendje of vriendinnetje.

Wat moet je doen? Stuur voor vrijdag 12.00 een mailtje naar win@trouwamsterdam.nl met daarin het antwoord op de volgende vraag: "Op welk label kwam Primary Roots uit in 2008?"