NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Vierde verjaardag Trouw op Zondag tijdens ADE

Vierde verjaardag Trouw op Zondag tijdens ADE

21-10-2012 | 11.36

Zondag 25 oktober 2009: een donkere kelder, 200 man, Marcel Dettmann viert zijn verjaardag vanachter de draaitafels, Seth Troxler doet een onaangekondigde back-to-back set met Patrice Bäumel en het feest gaat drie uur langer door dan gepland. De afsluiter van de eerste ADE in Trouw was direct ook de geboorte van een nieuwe clubnacht genaamd 'Trouw op Zondag'.

Twaalf maanden later viert Trouw weer een vijf dagen durend Amsterdam Dance Event. Het ADE waarbij de allereerste Trouw Trailerpark Trouwerij plaatsvindt. Twee Amsterdamse dames winnen een volle ADE in Trouw met drie dagen verblijf in een gezellig ingerichte caravan voor de deur.

Maar de zondag van ADE in Trouw vindt vooral binnen in de club plaats. Vanaf 's morgens vroeg 09.00 tot 18 uur later om 03.00 's nachts welteverstaan. Restjes mensen en personeel van de vorige nacht zijn nog aan het feesten of werken als de deuren open gaan. Langzaamaan wordt het drukker en drukker. Dennis Ferrer komt langs als de 'mystery guest' en Cassy treedt dit jaar in de voetsporen van Seth Troxler. Zij vergezelt geheel onverwachts Melon achter de draaitafels waar zij samen een geniale back-to-back set uit de grond stampen. Inmiddels is de bovenzaal ook open en hier is het Dixon die de tweede ADE in Trouw afsluit.
 
Een klein jaar geleden werd de derde verjaardag van Trouw op Zondag gevierd. 

Drie ADE afsluiters die de vraag oproepen hoe er in 2012 het ADE in trouw zal worden afgesloten. Omdat je een perfecte formule beter niet kan aanpassen, blijft het concept hetzelfde. Een dag lang feesten in alle ruimtes van Trouw met een line-up vol residents. Deze keer de eer aan: Tale of Us, DJ Tennis, Mano Le Tough, Job Jobse, Prins Thomas, Cassy, Melon en Olaf Boswijk.

Kaarten in de voorverkoop voor Trouw op Zondag op 21 oktober zijn allemaal uitverkocht. Er zullen op de dag zelf nog wel kaarten aan de deur worden verkocht, dus zet je wekker of kom meteen door :)