NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

The EX Project

van Patrice Bäumel

The EX Project

02-10-2012 | 16.59

Wat zijn we altijd toch weer zo blij als een kind wanneer er een sterke, frisse wind op het gebied van muziek op komst is! We hebben het hier over onze eigen Patrice Bäumel met zijn nieuwe, geweldig innovatieve project: the EX-project.

Patrice heeft zijn eigen persoonlijke label opgericht en onlangs in De Verdieping zijn eerste nieuwe, audiovisuele liveshow aan de buitenwereld laten zien. EX is zowel de naam van het label als zijn nieuwe audiovisuele live show.
 
The EX-Project is eigenlijk een statement tegen alle overhyped muziek van tegenwoordig. The EX-project draait puur om artistieke vrijheid. Patrice wil zijn muziek met iedereen kunnen delen en zet zich af van de cheesy superstar dj quotes om de verkoop te laten stijgen.

Op EX releaset Patrice uitsluitend eigen materiaal. De eerste release is net verschenen en heet 'The Woods', een track die onderdeel uitmaakt van mijn nieuwe audiovisuele liveshow. Elke release op EX wordt voor iedereen gratis beschikbaar als hoge kwaliteit download, dat is nou fijn! Wacht dus niet en download 'The Woods' nu.
 
Wil je meer weten over dit vette project? Check zijn website voor meer info: http://patricebaumel.com/