NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Het zondagsgevoel van fotografe Alicia Carrera

Het zondagsgevoel van fotografe Alicia Carrera

24-10-2012 | 11.17

Zondag: de dag vernoemd naar de bron van alle warmte. Zondag is al sinds mensenheugenis een rustdag en Trouw op Zondag heeft dan ook altijd een zwoele, relaxed en huiselijke sfeer gehad. Dat was dit weekend bij onze ADE Residents Special niet anders. Zo moeten alle zondagen zijn! Het perfecte zondagsgevoel vertalen in beeld is zo makkelijk nog niet! Gelukkig weet fotografe Alicia Carrera heel dichtbij te komen.
 
Alicia Carrera komt uit een klein kustplaatsje in het noordwesten van Spanje. Haar thuisomgeving is haar grote bron van inspiratie, wat duidelijk in haar werk terug te zien is. Wonende aan de Atlantische kust begon ze met het bestuderen van de omgeving. Water, bossen en vooral natuurlijk licht spelen een centrale rol in haar werk. Voordat ze een foto neemt, wacht ze geduldig af tot het juiste moment zich aandoet. Het moment waarop licht en natuur samenkomen en zo voor haar de perfecte foto leveren. Ze weet als geen ander licht emotie op een natuurlijke manier te combineren. Niet alleen een waar genoegen voor het oog, maar tevens ook voor het ultieme zondag gevoel.

Een geweldig ontspannen feest vastleggen op één foto lijkt soms zo eenvoudig, maar is o zo lastig. En toch laat Alicia het er verdomd makkelijk uitzien en weet ze heel dichtbij ons Trouw op Zondag gevoel te komen. Vandaar dat we haar werk de afgelopen Trouw op Zondagen hebben laten zien op het grote scherm.

Meer zien van Alicia?