NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Trouw T-shirt

Trouw T-shirt

11-07-2012 | 12.04

Het zou heel goed kunnen dat je Agoria, Seth Troxler, Soul Clap of een van de andere Trouw residents of medewerkers van Trouw onlangs in een wit t-shirt met vier zwarte pijlen hebt zien lopen. Het eerste exclusieve Trouw shirt is in een kleine oplage vanaf nu te koop.

Door de vele positieve reacties die er de afgelopen weken binnen kwamen naar aanleiding van dit shirt, hebben we besloten om nog een beperkt aantal shirts bij te bestellen. De shirts met de pijlen van Trouw (check bij je volgende Trouw bezoek de gevel maar eens, mocht je de reden van het ontwerp niet duidelijk zijn) kan je nu alvast bestellen.  

Bestel hier je shirts:

Vrouwen T-shirt (one size)
Mannen T-shirt (Medium)
Mannen T-shirt (Large) 
Mannen T-shirt (X-large)

Het mannelijk model op de foto's rechts draagt een Large shirt voor mannen, het vrouwelijk model draagt het 'One size' vrouwenmodel. 

Let op: Via Ticketscript kan je het shirt kopen en tijdens het 'Summer Closing Weekend' van vrijdag 27 juli t/m zondag 29 juli bij Trouw ophalen of op vrijdag 27 juli van 11.00 tot 17.00 bij de entree van de club (even aanbellen).
Kom je je shirt ophalen tijdens een van de bovengenoemde avonden, dan dient er nog wel een ticket voor deze specifieke avond te worden aangeschaft.