NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Tom Trago zet een tafel voor twee klaar op Late Night Society

Tom Trago zet een tafel voor twee klaar op Late Night Society

10-07-2012 | 15.08

Tijdens de laatste Late Night Society voor de zomerstop is Tom Trago uitgenodigd om zijn live act voor het eerst sinds de 'Iris' album release weer in Trouw te vertonen. Het is ook niet de eerste keer dat de Amsterdamse 'It Boy' op het feest van Boris Werner en William Kouam Djoko staat.

De driekoppige live act onder de naam 'Tom Trago live' is al een tijdje flink naam aan het maken om ons heen. Late Night Society vond het, terecht, tijd om de live act op hun avond uit te nodigen. En om het motto van de avond 'dress up chic, act like trash' nog een keer goed uit te dragen, heeft LNS een te gekke winactie bedacht. Je kan voor de aankomende editie namelijk een heus 'LNS tafeltje' voor twee winnen. Naast de booth kom je te zitten, zodat je de perfecte spot hebt om de live-act te bekijken, maar ook even rustig van je wijntje kan genieten en je tafelgenoot diep in de kaarslicht schijnende ogen kan staren. Daarbij word je ook nog eens overladen met een muzikaal pakket, recht uit de handen van Trago hemzelf en krijg je twee tickets voor de volgende editie van Late Night Society. 

Natuurlijk moet je er wel iets voor doen om deze prijs te winnen. Geef het juiste antwoord op de volgende vraag en je maakt kans: 'De hoeveelste keer staat Tom Trago op Late Night Society? (zijn aliassen en samenwerkingen tellen ook mee)'. Stuur je antwoord voor vrijdag 13 juli 14.00 naar win[at]trouwamsterdam.nl o.v.v. 'Tom Trago tafel voor twee' om mee te doen.