NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Nacht Bazaar

Nacht Bazaar

20-07-2012 | 17.30

Op 31 augustus zijn we na een zomerstop van een maand weer open. Tijdens deze maand kunnen jullie je allemaal verheugen op het Opening Weekend. Want Trouw zou Trouw niet zijn als dit natuurlijk weer rijkelijk gevierd wordt met een dikke line-up. Naast een keur aan goede muziek starten we tevens een geheel nieuw concept: Nacht Bazaar. Met dit nieuwe uitgaansconcept combineren we eten, muziek, kunst, fashion en lifestyle in één dynamische avond in zowel De Verdieping als De Hal. De Nacht Bazaar opent als de zon ondergaat en gaat door tot in de vroege uurtjes. Shop 'till you...go to bed!
 
Maar wat is de Nacht Bazaar precies? Met de Nacht Bazaar brengen we unieke, persoonlijke en opmerkelijke producten, merken en organisaties samen op één avond. Zo willen we zoveel mogelijk mensen laten kennis maken met kunst, kleding, eten en activiteiten die wij tof vinden. Vanaf 20.30 (want dan gaat de zon onder op 31 augustus) kan je je haar laten knippen, cocktails drinken, shoppen, films kijken, workshops fotografie volgen, tafeltennissen, boeken lezen en zelfs je eigen ontbijtje samen stellen om die vervolgens de volgende ochtend te laten bezorgen.
 
Natuurlijk kan je altijd tussendoor terecht in het restaurant van Trouw. Vanaf 23.00 begint de clubnacht boven zodat je je nieuwe kapsel of zelf ontworpen T-shirt kan showen op de dansvloer. Nu kan je 's nachts niet alleen dansen, maar ook lekker dwalen over de Nacht Bazaar.

Entree voor de Nacht Bazaar is gratis tot 23.00. Vanaf 23.00 betaal je de entreeprijs voor de club aan de deur.