NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Win Melon edit en gastenlijst

Win Melon edit en gastenlijst

05-06-2012 | 11.23

Het is weer edit tijd, Melon's Ratio? staat namelijk weer in de planning. Inmiddels zijn de unieke edits graag gewilde items in de inbox van iedereen die op de rest wilt voorlopen. Melon maakt voor elke aflevering van Ratio? een speciale edit die alleen beschikbaar is voor the lucky few. Dat is totdat de edits op plaat verschijnen.

Dit gebeurde onder andere met de 'Dr. Beat' van Miami Sound Machine edit die je hiernaast kan beluisteren, of met 'The Future' van Prince. Soms blijkt een edit namelijk zo lekker te werken, dat het zonde zou zijn als 'ie niet wijdverbreid de wereld rond zou gaan. De laatste 'hit edit' van Melon's hand moet die van Carly Simon's 'Why' zijn. Na maanden alleen maar uit de iTunes van nog geen 30 man en in de sets een aantal bevriende dj's van Melon te hebben geklonken, besloot hij deze edit downloadable te maken. Mocht je dit nog niet gedaan hebben, volg dan snel de Soundcloud hieronder, want je weet maar nooit wanneer 'ie niet meer beschikbaar is.

Voor de kans om de volgende edit als aller allereerste te bemachtigen, hoef je niet heel veel te doen. Je moet gewoon geluk hebben. Wil je deze edit dus winnen plus een plek op de lijst voor de volgende Ratio? met ItaloJohnson en Melon in de line-up? Mail dan welke plaat je het allerliefste ge-edit wilt hebben o.v.v. 'Melon edit' naar: ratio[at]trouwamsterdam.nl en wie weet wordt jouw favoriete plaat uitgekozen. Je hebt tot vrijdag 8 juni 12.00 de tijd om je inzending op te sturen. We zijn benieuwd.