NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Win debuut album Lauer en gastenlijst

Win debuut album Lauer en gastenlijst

21-06-2012 | 15.42

Win het debuutalbum ‘Phillips’ van Lauer en een gastenlijst voor vrijdag 29 juni met Lauer (live), Gerd Janson, Ata en Seth Troxler!!
 
We kennen Lauer natuurlijk als de tweede helft van het duo Arto Mwambe, maar niet iedereen weet dat hij onder zijn eigen naam al een aantal sterke EP’s heeft afgeleverd op Permanent Vacation, Live At Robert Johnson en zijn eigen label Brontosaurus. 
 
Het debuut album van Phillip Lauer kwam eind april van dit jaar uit op Running Back en bevat 12 hele vette tracks. Zoals veel van het eerdere werk van Lauer is het vooral een album waar je blij van wordt. Nog blijer worden wij van het feit dat hij op 29 juni tijdens Live At Robert Johnson optreedt in De Verdieping. Ook Ata en Running Back’s labeleigenaar Gerd Janson zijn van de partij. Met Seth Troxler die de hele avond in de bovenzaal staat, snap je natuurlijk al dat dit een avond is waar je bij moet zijn. De voorpret is helemaal compleet als je ook nog eens het nieuwe album van Lauer wint en gratis met een vriend of vriendin naar binnen mag!
 
Wat moet je doen? Stuur het antwoord op de vraag: Welke track van het album van Lauer zit in onze Summer Closing Weekend video ‘Roadtrip’? Stuur je antwoord voor donderdag 28 juni om 15.00 naar win@trouwamsterdam.nl. En misschien ben jij één van de drie gelukkige winnaars.