NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Prijzenpakket van Proper, Rachmad en Indigo Aera

Prijzenpakket van Proper, Rachmad en Indigo Aera

07-06-2012 | 14.32

Op zaterdag 16 juni staan twee Nederlandse grootmeesters naast elkaar in Trouw: San Proper en Steve Rachmad. Proper viert de geboorte van zijn debuut album 'Animal' en Steve Rachmad speelt zijn onofficiële Nederlandse launch van de 'Secret Life of Machines album tour' bij Indigo Aera. Beide albums, de vierde Indigo Aera release plus een gastenlijst voor twee kan je allemaal winnen. 

San Proper zijn debuut album 'Animal' op Rush Hour ligt net in de schappen, Steve Rachmad brengt op maandag 11 juni zijn album 'Secret Life of Machines' nog een keer uit op 100% Pure Records. Deze keer met remixen van onder andere Joris Voorn, Joel Mull en Ricardo Villalobos. De laatste maakte ook een remix van de track 'Animal' van San Proper, die zijn album in de studio van Villalobos opnam. Steve Rachmad staat 16 juni op de Indigo Aera avond van Jasper Wolff en Maarten Mittendorff en San Proper nodigt Zip, die weer vaak met Villalobos draait, uit in De Verdieping waar de officiële release party van zijn album plaatsvindt. En zo is het verhaal rond.

Om jouw avond helemaal rond te maken, hebben we een vol prijzenpakket en gastenlijst +1 voor twee mensen klaarstaan. Wat we van jou willen weten is: 'Van welke track zou San Proper of Steve Rachmad volgens jou een remix moeten maken?' Mail je antwoord voor vrijdag 15 juni 14.00 naar win[at]trouwamsterdam.nl en wie weet win je het prijzenpakket. 

Wat er in het prijzenpakket zit:

  • Album 'Animal' van San Proper (vinyl)
  • Album 'Secret Life of Machines' gesigneerd door Steve Rachmad (cd)
  • 004 Indigo Aera exclusive vinyl: Fourteen Days van Sam McQueen (met remix van Steve Rachmad)
  • Twee plekken op de gastenlijst voor Indigo Aera & Proper's Cult (zaterdag16 juni)
Je kan 'Animal' geheel luisteren en kopen via www.sanproper.com