NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Vinyl en lijst voor Drukpers

Vinyl en lijst voor Drukpers

03-05-2012 | 20.55

Voor de volgende prijs moet je er snel bij zijn, hij wordt namelijk binnen 12 uur weggegeven. Op het laatste moment hebben wij een aantal platen bij de gast DJ van de Drukpers april editie weten los te peuteren.

Barnt is een van de nieuwe favoriete producers van Dixon op dit moment en dat begrijpen wij direct. Luister maar eens naar de future classic 'Geffen' hiernaast, dan begrijp je het waarschijnlijk ook gelijk. Job Jobse heeft hem voor zijn Drukpers uitgenodigd, en heeft hem gevraagd een aantal van zijn releases op vinyl mee te brengen. Een van deze platen kan jij winnen en als dat zo is, sta je ook direct op de gastenlijst voor Drukpers op vrijdag 4 mei. 

Barnt is niet de enige genodigde deze avond, want ook Mano Le Tough komt ons verblijden. Deze rijzende ster wordt om ons heen al als een malle opgepikt. Er zal een remix verschijnen op het Life and Death label van onder andere de mannen van Tale of Us, Permanent Vacation (het label waar ook John Talabot, Todd Terje en Tensnake op releasen) heeft 'm gestrikt, want hier zal hij een album op gaan releasen en ook Job Jobse is al tijden fan en vond het dus tijd voor een gig in Trouw. 

Job Jobse is net terug van zijn twee sets in Club Der Visionaere in Berlijn en heeft hier genoeg ingedraaid om vanavond zijn eigen avond te openen. Maar wat moet je nou doen om dat vinyl te winnen? Geef je antwoord op de volgende vraag en mail dit naar: win[at]trouwamsterdam.nl. 'Uit welk Keuls (met de nadruk op Keuls) collectief maakt Barnt, naast onder andere The Field, deel uit?'
Je kan tot vrijdag 4 mei 18.00 je inzending opsturen o.v.v. Barnt/Drukpers.