NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Track van de maand

Mei

Track van de maand

30-05-2012 | 17.29

De track van deze maand klinkt als een soundtrack voor een coming of age film uit de jaren '80 die gesitueerd is in een Amerikaanse  buitenwijk. De plaat waar we het over hebben heet 70000ac en is afkomstig van Lauer's debuut album Phillips (waarschijnlijk naar zijn voornaam Phillip).  
Niet alleen 70000ac, maar ook de rest van het album klinkt als een soundtrack uit het verleden. Een vrij zonnig en 'fun' verleden, als we de Resident Advisor recensie van het album mogen quoten. Hoewel we zelf ook vinden dat het album een zekere sexy vibe heeft. 

Volgens dezelfde RA valt het muziek genre van Phillips onder de noemer 'yacht rock house'; zoals zij in dezelfde recensie aangeven. Wij noemen het onvervalste '80's coming of age synth house' aangezien we wel van vage muzikale hokjes houden en het niet geheel eens zijn met de uitleg van RA. Hoe dan ook verwachten we 70000ac of een van de andere tracks op Phillips terug te horen in de volgende editie van Grand Theft Auto en sowieso in de club als Lauer de Robert Johnson 'Come On In My Kitchen Tour' in De Verdieping eindigt met een live set. .