NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

De paashaas komt langs

De paashaas komt langs

03-04-2012 | 16.35

Wat de fuck Pasen tegenwoordig nog inhoudt, weten we ook niet meer. Ja ja, we vieren dat Jezus ooit opstond uit de dood, of wat hiervan waar is. Maar wat doet die verdomde Paashaas dan in dit hele verhaal? Hoe het ook zit, wij spelen dit jaar zelf voor Paashaas en een hele chille ook, al zeggen we zelf.
 
Tijdens deze editie van Trouw en Les Enfants Terribles op Zondag zijn de dansvloer en de bar niet meer je enige domein. Nee hoor, ook de toiletten, trapgaten en stoffige hoeken worden deze zondag graag bezochte spots. Geheel in traditie van Pasen zullen we Paaseien gaan verstoppen met hierin verschillende verrassingen. Aan jou om deze te gaan zoeken en uiteraard vinden.

In deze eitjes vind je onder andere: diner bonnen voor ons restaurant, Shirts van Studio Barnhus, tickets voor andere Trouw avonden, gastenlijstplekken voor ‘De Doorhaal Chinees’ tijdens Koninginnedag en meer. 

Uiteraard hebben de echte Paasei fetisjisten al een streepje voor in deze zoekactie, dus zorg dat je er vroeg bij bent voordat alle eitjes op zijn. En als dit eenmaal het geval is, dan is er nog altijd de dansvloer. Alle artiesten die komen draaien hebben zalige podcasts opgenomen die je hieronder allemaal kan beluisteren.