NL | EN
Deeldit
opFacebook
Deeldit
opTwitter

Win documentaire over Tresor

Win documentaire over Tresor

20-03-2012 | 14.45

Voor legendarische techno clubs ben je bij onze oosterburen aan het juiste adres. Zo legendarisch zelfs dat documentaire makers er wel brood in zien. Van de Tresor verscheen er in 2008 eentje op het witte doek. Vier jaar later verschijnt deze documentaire 'SubBerlin: The Story of Tresor' op DVD en jij kan 'm winnen.   

In het prijzenpakket dat aan drie mensen wordt uitgedeeld zit niet alleen de DVD, maar ook een compilatie cd en een gastenlijst voor jou en een vriend(in) voor Imprint op zaterdag 24 maart, waar Tresor resident Pacou als gast naast Sandrien zal draaien.

De Tresor heeft een lange staat van dienst en is na een aantal jaar dicht te zijn geweest vanaf april 2005 weer op een nieuwe locatie in Berlijn verder gegaan. De documentaire laat de geschiedenis zien van het begin in de jaren '90 tot het sluiten van de club, waar techno grootheden als Jeff Mills, Sven Väth, Juan Atkins en Josh Wink hebben gestaan, in 2005. Op de CD compilatie staan onder andere tracks van Monika Kruse, James Ruskin en eerder genoemde Pacou, die de Tresor naar Amsterdam haalt wanneer hij op Sandrien haar avond Imprint staat.

Drie personen kunnen deze prijs winnen, het enige wat je hoeft te doen is een e-mail te sturen naar win[at]trouwamsterdam.nl ov.v. 'Tresor DVD'. Je hebt tot vrijdag 23 maart 17.00 de tijd om je mail in te zenden.